Ekskluzivni materijali za uređenje i opremanje interijera, iverali, kuhinjske radne ploče, kompakt ploče, laminatni podovi, usluge krojenja, kantiranja, CNC obrade, prilagođena rješenja za vaše potrebe

STOLIV Ivanković

Dekori

Dobrodošli na našu web stranicu, gdje pružamo vrhunske dekorativne mogućnosti za vaše projekte. S ponosom predstavljamo širok spektar dekora od tri renomirana brenda – Egger, čiji smo ponosni distributer od 2001. godine, te Rehau i Venni.

Neovisno o vašim preferencijama i zahtjevima projekta, naša kolekcija dekora od Egger-a, Rehau-a i Venni-a pruža vam izvanredne mogućnosti za stvaranje prostora koji će oduševiti svojom ljepotom i funkcionalnošću.

U našoj ponudi imamo širok izbor Egger dekora koji su sinonim za vrhunsku kvalitetu i estetiku. Egger dekori pružaju širok spektar dizajnerskih mogućnosti, od klasičnih do modernih, prilagođenih svakom prostoru i stilu.

Venni nudi izuzetno širok izbor dekora koji su posebno dizajnirani kako bi zadovoljili različite ukuse i potrebe. Njihova pažljivo odabrana paleta boja i tekstura omogućuje vam da stvorite jedinstvene i inspirativne interijere.

Rauvisio Noir, iz Rehau-a, predstavlja vrhunsku estetiku i funkcionalnost za vaše moderno uređene prostore. Ovaj elegantni materijal nudi sofisticiranu crnu mat površinu koja dodaje dozu luksuza i profinjenosti vašem interijeru.

Sa svojom glatkom i matiranom teksturiranom površinom, Rauvisio Noir stvara jedinstvenu atmosferu koja se ističe svojom jednostavnošću i elegancijom. Ovaj materijal je izuzetno otporan na ogrebotine, udarce i UV zračenje, što ga čini idealnim izborom za visoko prometne prostore gdje je potrebna dugotrajnost i izdržljivost.