Kompakt ploča

F812 ST9 Levanto mramor bijeli

181,25 

 

O kompakt pločama

Egger kompakt ploče su visokokvalitetni materijali koji se koriste u različitim primjenama, uključujući namještaj, unutarnje uređenje i građevinske projekte. Ove ploče izrađene su od višeslojnih papira impregniranih smolom, komprimiranih pod visokim pritiskom i temperaturom kako bi se stvorio izdržljiv i otporan materijal.

Ključne značajke kompakt ploča:

  • Izdržljivost: Zbog svoje kompaktnosti i čvrstog sastava, ove ploče su iznimno izdržljive i otporne na udarce, vlagu i toplinu.
  • Estetika: Egger kompakt ploče dolaze u različitim bojama, uzorcima i teksturama, omogućujući širok izbor stilova i dizajna koji se mogu prilagoditi vašim potrebama.
  • Svestranost: Mogu se koristiti u raznim primjenama, poput kuhinjskih pultova, kupaonskih ploča, stolova, vrata, pa čak i vanjskih fasada.
  • Jednostavnost održavanja: Površina kompaktnih ploča je glatka i neporozna, što olakšava čišćenje i održavanje higijene.
  • Ekološka odgovornost: Egger, kao proizvođač, naglašava održivost i ekološku odgovornost. Kompakt ploče izrađuju se od obnovljivih sirovina i proizvode se uz smanjenu emisiju štetnih tvari.Ako planirate koristiti Egger kompakt ploče u svom projektu, važno je uzeti u obzir specifične zahtjeve vaše primjene, kao što su otpornost na vlagu, toplinu ili kemikalije. Također, prilikom rezanja i obrade kompakt ploča preporučuje se upotreba odgovarajuće opreme i tehnika kako bi se osigurao precizan i siguran rad.

Dimenzije kompakt ploče: 5600 x 2060 x 12 mm


Pravilo prodaje

4100 x 6801500 x 680
4100 x 13601500 x 1360
4100 x 20601500 x 2060
 
Category: Tag:

Boja i značajke

Dekor F812 Levanto mramor bijeli sa svojim vrlo diskretnim uzorkom djeluje posebno elegantno na svim površinama namještaja i uređenja interijera. Ovaj klasični materijal ponovo oživljava u modernim primjenama i kombinacijama. Elegantan kristalni motiv mramora i površinska struktura dekora u XL formatu motiva daju prirodan izgled i zato je ovaj dekor savršen za velike zidne površine. Strukutra ST9 Smoothtouch Matt osigurava odgovarajuću elegantnu mat taktilnost. U koncepciji EGGER Interior Match ovaj dekor je jednak kao EPL005 laminatni pod iz EGGER PRO Kolekcije podova 2021+.


crna jezgra