Kompakt ploča

H3012 ST22 Coco Bolo

181,25 

 

O kompakt pločama

Egger kompakt ploče su visokokvalitetni materijali koji se koriste u različitim primjenama, uključujući namještaj, unutarnje uređenje i građevinske projekte. Ove ploče izrađene su od višeslojnih papira impregniranih smolom, komprimiranih pod visokim pritiskom i temperaturom kako bi se stvorio izdržljiv i otporan materijal.

Ključne značajke kompakt ploča:

  • Izdržljivost: Zbog svoje kompaktnosti i čvrstog sastava, ove ploče su iznimno izdržljive i otporne na udarce, vlagu i toplinu.
  • Estetika: Egger kompakt ploče dolaze u različitim bojama, uzorcima i teksturama, omogućujući širok izbor stilova i dizajna koji se mogu prilagoditi vašim potrebama.
  • Svestranost: Mogu se koristiti u raznim primjenama, poput kuhinjskih pultova, kupaonskih ploča, stolova, vrata, pa čak i vanjskih fasada.
  • Jednostavnost održavanja: Površina kompaktnih ploča je glatka i neporozna, što olakšava čišćenje i održavanje higijene.
  • Ekološka odgovornost: Egger, kao proizvođač, naglašava održivost i ekološku odgovornost. Kompakt ploče izrađuju se od obnovljivih sirovina i proizvode se uz smanjenu emisiju štetnih tvari.Ako planirate koristiti Egger kompakt ploče u svom projektu, važno je uzeti u obzir specifične zahtjeve vaše primjene, kao što su otpornost na vlagu, toplinu ili kemikalije. Također, prilikom rezanja i obrade kompakt ploča preporučuje se upotreba odgovarajuće opreme i tehnika kako bi se osigurao precizan i siguran rad.

Dimenzije kompakt ploče: 5600 x 2060 x 12 mm


Pravilo prodaje

4100 x 6801500 x 680
4100 x 13601500 x 1360
4100 x 20601500 x 2060

 

Category: Tag:

Boja i značajke

Svijetlo egzotično drvo H3012 Coco Bolo osvaja markantnim tamnim linijama na vrlo svijetloj osnovnoj boji. Dekor je dobar za prirodne akcente u uređenju interijera, jer naglašava horizontalne i zaobljene oblike u prostoriji. Dobro izleda, primjerice, na pultovima i šankovima. Kod kombiniranja su mogući intenzivni akcenti boje, ali i kontrasti s tamno smeđim nijansama. Linearni izgled nadopunjuje odgovarajuća taktilnost strukture ST22 Deepskin Linear .


Dimenzije ploče: 2790 x 2060 x 13 mm

crna jezgra


Cijena se odnosi na m2.